Przepis rosyjskiego naukowca jest przedstawiany przez wielu jako rewolucyjny lek, który wyleczył tysiące ludzi z raka. Profesor Memerski w swoim wykładzie powiedział, że jest to pożywienie dla całego ciała, a rak w takim organizmie nie może się rozwijać.
Sekretem jest to, że ta mieszanina oczyszcza naczynia krwionośne, wzmacnia serce, wzmacnia system immunologiczny, oczyszcza wątrobę i nerki.
Poprawia również funkcjonowanie mózgu i pamięć, zapobiega zawałowi serca i oprzywraca zdrowie osobom, które doświadczyły zawału serca lub udaru mózgu. Wielu mówi, że jest najlepszym środkiem przeciwko wszystkim nowotworom.
Składniki:
15 cytryn
12 główek czosnku
1 kg miodu
400 g pszenicy (młode zielone kiełki)
400 g świeżych orzechów włoskich
Przygotowanie kiełków pszenicy:
Umieść 400 g pszenicy w szklanym pojemniku. Zalej pszenicę wodą i pozostaw ją w ten sposób na noc. Po 10-12 godzinach odcedź pszenicę, opłucz dokładnie ziarno. Pozostaw oczyszczoną pszenicę w misce przez 24 godziny. Otrzymasz pszenicę z kiełkami o rozmiarze 1-2 mm.
Przygotowanie lekarstwa:
W mieszarce mielimy orzechy i oczyszczony czosnku. Oddzielnie mielimy 5 cytryn ze skórką, a następnie mieszamy razem z poprzednią mieszaniną. Z pozostałych 10 cytryn wyciskamy sok i dodajemy do mieszanki, mieszamy, aż stanie się jednorodna.
Dodaj miód i wymieszaj drewnianą łyżką, pozostaw przez 3 dni w lodówce.
Spożywanie:
Lek ten należy spożywać na 30 minut przed śniadaniem, przed obiadem, przed kolacją i przed snem. Jeśli używasz go do leczenia raka, weź 1-2 łyżki co 2 godziny.
Profesor Mermenski mówi, że przepis gwarantuje zdrowe i długie życie oraz pełne leczenie raka, zachowując świeżość ciała, młodzieńczy wygląd i energię.
– Ten produkt zawiera wszystkie niezbędne witaminy, minerały, substancje bioaktywne, białka, węglowodany i tłuszcze roślinne. W związku z tym poprawia działanie wszystkich narządów wewnętrznych i gruczołów, które utrzymują zdrowie organizmu, a także prowadzi do całkowitego leczenia raka przyznaje lekarz.